Verksamheten grundades av vår farfar år 1940

Varuhus/butiker och grossister
Vi har alltid arbetat för en hög kvalitet på de råvaror vi levererar till butiker och grossister i Blekinge och Småland.

Våra odlare, främst av potatis och lök, är från Blekinge, Skåne, Halland och Öland. De odlar med stor kunskap och omtanke för miljö- och ekologi. De hanterar sina marker med största omsorg för att produkterna skall  bli de bästa.

Gårdsbutik
Ta gärna en tur till vår gårdsbutik i Olsäng. Med åren har vi etablerat en gårdsbutik där vi erbjuder ett varierat sortiment av potatis, lök, ägg, glass med mera. Under vår-sommar-och höst perioden har vi även blommor och plantjord som vi säljer på gårdsbutiken.

Marksten
Sedan 2007 år säljer vi marksten av hög kvalitet från tillverkaren Voxtorps Betong AB. Ta kontakt med oss så hjälper vi gärna till med råd om vad man skall tänka på när ni planerar att anlägga en yta med marksten. Köper ni marksten av oss erbjuder vi ett fullservicepaket där vi levererar stenen hem till er. Behöver ni hjälp med att lägga markstenen, kan vi, om så önskas, rekommendera er om vem som är bra på att lägga marksten på ett professionellt sätt.

 

Varmt välkomna till oss i Olsäng

Per Olof & Sven